logo
RNTV Live

Avem dovada! Crângașu prins cu mâța în sac! Câți bani lua un jurnalist/antrenor de la CSM Ploiești

csm bomba
rnews

Crângașu prins cu mâța în sac!

Republika News a descoperit cum au ajuns la CSM Ploiești apropiați ai directorului Silviu Crângașu.

Consilier al primarului Adrian Dobre și, apoi, director la CSM Ploiești, Silviu Crângașu s-a gândit să-și tragă apropiații la clubul municipalității.

Pe lista noilor colaboratori ai CSM Ploiești se află jurnalistul și antrenorul Marian Dima. Contractul a fost semnat cu CSM Ploiești pentru funcția de antrenor coordonator al secției de fotbal a clubului municipalității.

Conform documentelor obținute de Republika News, contractul semnat pe data de 11.10.2017 este pe perioadă determinată.

Potrivit documentului, în schimbul serviciilor, colaboratorul primește 3.500 de lei net pentru fiecare dintre cele trei luni de contract.

Partea interesantă vine însă abia acum.

Republika News a făcut o solicitare în acest sens, la care a primit răspuns, cum se observă în numărul de înregistrare, în data de 7.12.2017.

Conform răspunsului primit, contractul coordonatorului secției de fotbal cu CSM Ploiești este pe bază de voluntariat! CSM vine și cu următoarea precizare. Între Clubul Sportiv Municipal și Marian Dima nu a existat nici o legătură economică și nu a fost emisă nici o factură.

Răspunsul către Republika News este semnat de Silviu Crângașu, director CSM Ploiești. La fel și contractul despre care vă spuneam mai sus și care prevedea suma de 3.500 de lei lunar pentru antrenorul coordonator!

Ce s-a întâmplat? Sursele noastre susțin că, în momentul în care Republika News a început cercetările, conducerea CSM s-a speriat.

De ce oare?

Așteptăm o reacție din partea lui Adrian Dobre la informațiile prezentate, primarul Ploieștiului fiind cel care l-a nnumit în funcție pe Silviu Crângașu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor