logo
RNTV Live

Președintele Moldovei, Igor Dodon, îi răspunde lui Plahotniuc, la republikaNEWS.md!

dodon_republika
Ciprian Radu

Deși are mai puțin de o lună de la lansare, republikaNEWS.md este deja cunoscută la cel mai înalt nivel în Republica Moldova!

Publicație independentă și profesionistă, republikaNEWS.md a atras atenția, reflectând echilibrat viața politică din Moldova.

Tocmai de aceea, în articolele publicației se regăsesc opinii și declarații ale oamenilor importanți de peste Prut.

Chiar șeful statului, Igor Dodon, îi răspunde lui Vladimir Plahotniuc, liderul PDM, prin intermediul republikanews.md.

Iată ce scriu colegii noștri din Moldova:

“Șeful statului spune că declarațiile liderului PDM privind o eventuală suspendare a sa nu-l sperie. Mai mult, Dodon este gata să meargă la referendum oricând, dacă actuala guvernare își dorește acest lucru.

Președintele țării spune că se bucură de încrederea cetățenilor, iar Andrian Candu și Vladimir Plahotniuc ar fi trebuit să înțeleagă deja că el nu poate fi șantajat.

„Plahotniuc și Candu trebuiau deja să înțeleagă că eu nu pot fi șantajat. Dacă ei vor să mă sperie cu vreun referendum, eu sunt gata să merg și mâine la referendum. Să mergem să întreb oamenii în cine au încredere. În Dodon, pe care l-au ales direct în funcția de președinte, sau în Plahotniuc și Candu? Ei încearcă să mă sperie. Nu le va ieși nimic. Eu îmi voi menține poziția pe care o am. Alte variante nu sunt posibile. Dacă vor referendum, eu sunt gata măcar și mâine”, a declarat Igor Dodon pentru RepublikaNEWS.md.

Amintim că liderul PDM, Vladimir Plahotniuc, a declarat în cadrul unui interviu că „Igor Dodon ar putea fi suspendat din funcție, dacă va face greșeli suficient de grave și va supune unui pericol iminent stabilitatea politică a Republicii Moldova”.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor