Preşedintele CJ Prahova vrea ca purtarea măştilor să devină obligatorie

Preşedintele CJ Prahova vrea ca purtarea măştilor să devină obligatorie

În curând purtarea măştii ar putea deveni obligatorie în Prahova. Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader,solicită Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova să ia măsuri în acest sens, iar masca să fie purată obligatoriu atât de către prahoveni cât şi pentru cei care tranzitează judeţuil

“Pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19 în Prahova, în calitate de președinte al Consiliului Județean și în urma consultării cu prefectul Județului, Cristian Ionescu, dar și cu directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP), doctorul Bogdan Nica, am solicitat Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) adoptarea unei noi măsuri cu caracter de obligativitate în județ, care să fie aplicată începând cu data aprobării ei.

 Începând cu data aprobării, devine obligatorie pentru toți cetățenii județului Prahova sau pentru cei care tranzitează județul, acoperirea feței (nas, gură) cu mască, inclusiv măști improvizate sau alte materiale de protecție, de unică folosință sau reutilizabile, în vederea reducerii riscului epidemiologic, de transmitere a virusului SARS-Cov-2.

Măsura să fie aplicată în spații publice sau la locul de muncă de către toate persoanele, fie că acestea prezintă simptome de infecție respiratorie sau nu”

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

BURSA DE VALORI EDUCAȚIONALE – Liceul Tehnologic 1 MAI Ploiești, Colegiul...

Prof.  Emilia Simion Vasilescu – Coord. proiecte si programe educative  Liceul Tehnologic 1 MAI Ploiești Prof. VALI ȘERBAN Dir. Colegiul Tehnic Forestier Câmpina Indiferent de scoala...