Prefectura minte și bagă COVID -ul sub preș?

cautam-reporteri-republikanews

După ce Republikanews a anunțat în exclusivitate că în Prefectura Prahova este un focar de COVID, reprezentanții instituției continuă să nege evidențele.

Detalii aici: https://republikanews.ro/exclusiv-prefectul-judetului-suspect-de-covid-mai-multi-angajati-ai-prefecturii-au-fost-confirmati-cu-sars-cov-2-iar-unii-dintre-acestia-sunt-deja-internati/

just insolv sprl

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Liliana Maxim, a declarat că : ”Sunt două persoane izolate (confirmate), de la departamentul Juridic. In Prefectura Prahova mai sunt 4 contacti directi, iar aceștia sunt în carantină. Personalul din departament a fost testat, iar în afara de cei doi, rezultatele au fost negative. A fost făcută dezinfecția spațiului și nu a fost întreruptă nicio activitate.”

Pare că lucrurile sunt sub control. Cel puțin declarativ.

În realitate, un angajat în departamentul Juridic, nu este izolat, ci internat la spitalul CFR. Lucru confirmat de acesta, după ce reporterii noști l-au contactat telefonic.

O altă dovadă că lucrurile nu sunt așa roz, este faptul că subrefectul George Brezoi, a chemat în această dimineață reprezentanții DSP pentru a fi testat. Și asta după ce a luat contact cu cele două persoane de la juridic, bolnave de coronavirus.

Evidențele ne împing să credem că prefectura minte. Cu ce scop? Rămâne de văzut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here