logo
RNTV Live

Încă un director nou la CSM Ploiești

mirela_limboseanu
Cristina Iancu

Mirela Limboșeanu este noul director interimar al CSM Ploiești. Angajată la începutul acestei săptămâni ca și consilier personal al primarului Andrei Volosevici, Limboșeanu a fost detașată la clubul sportiv municipal pe postul de director general.

Revine după aproximativ 12 ani în administrația locală, fiind o apropiată a primarului Volosevici și în primul mandat de primar al acestuia.

CITEȘTE ȘI Un angajat al CSM Ploiești protestează împotriva clanurilor care conduc clubul sportiv

A fost citymanagerul cu cel mai scurt mandat din istoria Ploieștiului- 4 zile, primul subprefect femeie al județului Prahova, consilier local, director al Rosal.

Mirela Limboșeanu va avea sarcina dificilă de a face lucrurile să funcționeze în clubul sportiv, confruntat în ultima perioadă cu foarte multe scandaluri.

CITEȘTE ȘI Un consilier local semnalează nereguli grave la CSM Ploiești

De la preluarea mandatului de către Andrei Volosevici, Clubul Sportiv Municipal Ploiești a avut cinci directori interimari, toți provenind din cabinetul primarului . Timpul mediu de a rezista în funcție al unui interimar a fost de aproximativ cinci luni.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor