logo
RNTV Live

EXCLUSIV! Prefectul județului suspect de COVID? Mai mulți angajați ai Prefecturii au fost confirmați cu SARS- COV 2, iar unii dintre acestia sunt deja internați.

prefectura investire
News Republika

Într-un județ cu un număr mare de îmbolnăviri, situația pare să fi scăpat de sub control, însuși prefectul județului, Cristian Ionescu, fiind suspect de COVID.

Surse din cadrul Prefecturii Prahova au confirmat pentru Republikanews că mai mulți angajați au fost confirmați cu coronavirus, în ultimele zile. Vorbim de cel puțin patru dintre salariații cu funcții ai Prefecturii, care au zilnic contact cu prefectul și subprefecții.

Deși o parte dintre ei sunt internați în spital, prefectul se pare că ignoră cu bună știință situația, dar nici nu ia în calcul că ar putea chiar el să fi contactat virusul.

Ba mai mult, în loc să limiteze posibilitatea răspândirii COVID 19, Cristian Ionescu a rămas la birou unde este preocupat mai mult de demiterea primarilor din județ decât de gestionarea acestei situații grave.

Complice, spun aceleași surse din Prefectură, este chiar conducerea DSP, care în loc să dispună izolarea la domiciliu a contacților celor deja confirmați cu COVID, tace mâlc și îi lasă teren liber prefectului să își termine vendeta cu primarii incomozi din Prahova. Ca doar mai este puțin până la alegeri.

Așteptăm un punct de vedere cu privire la această situație, atât din partea prefectului Cristian Ionescu, cât și din partea conducerii DSP Prahova.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor