logo
RNTV Live

Prahovenii, invitați la cea mai mare petrecere de început de an, de Sfantul Ioan. Sărbătoriții vor avea parte de surprize/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Prahovenii, invitați la cea mai mare petrecere de început de an, de Sfantul Ioan. Sărbătoriții vor avea parte de surprize.

Prahovenii care merg la munte de Sfantul Ioan trebuie să se oprească la Bușteni. Aici va avea loc cea mai mare petrecere de început de an, dedicată acestei zile sfinte.

Evenimentul se va desfășura la patinoarul din Parcul Central Buşteni, iar cei prezenți vor fi încantați cu muzică tradițională interpretată de artiștii Dan Cernavodeanu și lleana Zlatov.

Sărbătoriţii vor avea acces GRATUIT pe patinoar întreaga zi. În plus, se va organiza un concurs de patinaj! Câștigătorii competiției vor avea acces gratuit pe patinoar întreg sezonul.

Trebuie menționat că în fiecare zi de Luni accesul pentru copiii și adolescenții cu vârsta până la 18 ani este gratuit în intervalul orar 10:00 – 22:00. De asemenea, în intervalul Marți-Duminică, orele 10:00-12:00 accesul este gratuit pentru aceeași categorie de vârstă menționată mai sus.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor