logo
RNTV Live

Mitingul PSD, pe rețeta Ceaușescu. Mii de oameni chemați la manifestație în tricouri albe și cu lanterne mici

miting_electoral_psd
rnews

Mai este o zi până la ”marele” miting PSD.

Membrii de partid sunt în febra pregătirilor și trebuie să se conformeze ”indicațiilor” date de Marian Neacșu, secretarul general al PSD.

La capitolul “Recomandări” se spune că autocarele si microbuzele se vor deplasa în coloană.

Vor avea în parbriz toate datele de identificare, destinaţia (MITING BUCUREȘTI), zona debarcare și zona de intrare București.

La capitolul “Recuzită”, participanţilor la mitingul PSD trebuie să respecte alte indicații.

Îmbrăcăminte albă (în partea de sus) sau costume populare, un flyer și un steguleț tricolor România, autocolant cu logo-ul protestului şi altele.

Un aspect interesant este ca participanţilor li se cere, impreativ, să aibă lanterne mici sau telefon mobil cu lanternă.

Iată un fragment din documentul semnat – ”Cu prietenie, Marian Neacșu, secretar general PSD”:

”Participanții:

 vor purta îmbrăcăminte albă (în partea de sus) sau costume populare;

 vor avea un flyer și un steguleț tricolor România (înmânate la urcarea în mijlocul de transport:

 vor purta în piept un autocolant cu logo-ul în formă de cerc, cu diametrul de 7- 8 cm;  vor avea un pachet de mâncare și apă – asigurat de către organizația județeană/locală;  vor avea lanterne mici sau telefon mobil cu lanternă;

 să se asigure că au numărul de telefon al șoferului și al responsabilului mijlocului auto cu care s-a deplasat la București, precum și numărul de înmatriculare;

 vor avea tipărit imnul României – varianta prescurtată – strofele 1, 2, 4 și 11:

Fiecare autocar va avea 6 steaguri cu tricolorul României și un steag cu Uniunea Europeană (grup 50 persoane – 6 steaguri RO și 1 steag UE ), precum și pancarte cu diferite mesaje (modelele de pancarte au fost transmise pe email fiecărei organizații județene).”

Sursa: realitatea.net

 

 

 

 

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor