logo
RNTV Live

Păcăliţi prin metoda”ACCIDENTUL”. Recomandările poliţiştilor/ UPDATE

Păcăliţi prin metoda"ACCIDENTUL". Recomandările poliţiştilor/ UPDATE/ sursă foto google image
Mihai Constantinescu

Păcăliţi prin metoda”ACCIDENTUL”.Escrocii au strâns o avere

Păcăliţi prin metoda”ACCIDENTUL”! Două judeţe au fost măturate astăzi de către oamenii legii. Au căutat mai multe persoane bănuite că ar fi înşelat persoane din Prahova şi Tulcea prin metoda “ACCIDENTUL”. Se pare că metoda a dat roade. În scurt timp s-a ajuns la un prejudiciu de 13.500 de euro și aproape 50.000 de lei.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/perchezitii-prahova-afla-ce-au-vizat-politistii/

Pentru cei care pun la cale o asemenea escrocherie, totul este uşor. Pun accent pe buna- credinţă a victimei dar şi pe spaimă.

Oamenii legii fac mai multe recomadări pentru a nu pica în plasa escrocilor.

Dacă sunteți contactați de pe un număr pe care nu îl cunoașteți de către o persoană care se dă drept rudă, cereți cât mai multe detalii,. Trebuie să vă convingeți de identitatea celui în cauză. Verificați pe un număr de telefon cunoscut deja dacă situația de urgență este reală.

Nu dați curs instrucțiunilor primite prin telefon de la persoane necunoscute, care pretind că sunt avocați și reprezintă rudele implicate într-un accident rutier, spun reprezentanţii Poliţiei Române

 

CITEŞTE ŞI  https://portal.republikanews.ro/le-a-venit-randul-si-lor-sa-traiasca-clipe-de-groaza-mai-multi-prahoveni-au-fost-luati-pe-sus-de-oamenii-legii-sunt-banuiti-ca-ar-fi-inselat-mai-multe-persoane-prin-metoda-accidentul/

De asemenea, trebuie conştientizat faptul că dacă cineva drag ar fi implicat într-un accident rutier, are nevoie de ajutor medical şi nu de ajutor financiar.

Nu depuneți sume de bani în conturile unor persoane pe care nu le cunoașteți. Aceeași recomandare trebuie să o aveți în vedere dacă persoane necunoscute vă solicită, sub orice pretext, să reîncărcați cartele telefonice. Oricine poate fi implicat într-un accident de circulație, dar într-un moment critic ca acesta, singura urgenţă este cea medicală, nicidecum aspectul financiar. Atât victima, cât şi autorul unui accident rutier nu au nevoie de bani ca să primească îngrijiri medicale de urgență.

În cazul în care primiți un astfel de telefon, anunțați imediat Poliția prin apel la 112. Aşteptaţi recomandări din partea unui polițist și respectați-le întocmai!

Apelăm totodată la persoanele care au rude apropiate ce se încadrează în profilul victimelor unor astfel de înșelăciuni să ia legătura cu acestea și să le prevină, au mai precizat reprezenaţii Poliţiei Române

Pentru mai multe ştiri vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Poliţia Română

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor