logo
RNTV Live

Le-a venit rândul şi lor să trăiască clipe de groază! Mai mulţi prahoveni au fost luaţi pe sus de oamenii legii. Sunt bănuiţi că ar fi înşelat mai multe persoane prin metoda ACCIDENTUL

mascatii
Mihai Constantinescu

Le-a venit rândul şi lor să trăiască clipe de groază! Mai mulţi prahoveni au fost luaţi pe sus de oamenii legii. Sunt bănuiţi că ar fi înşelat mai multe persoane prin metoda ACCIDENTUL. Sunt efectuate 6 percheziții în judeţul Prahova, la persoane bănuite de înșelăciuni prin această metodă. 7 mandate de aducere vor fi puse în executare.

Din cercetări a rezultat că, începând cu luna septembrie a anului trecut, persoanele bănuite ar fi săvârșit 14 infracțiuni de înșelăciune în municipiul Ploiești.

Bănuiții ar fi indus în eroare persoanele vătămate, contactându-le pe numere de telefonie fixă și spunându-le că o persoană apropiată se face vinovată de producerea unui accident rutier grav.

Pentru înlăturarea consecințelor penale ale accidentului, precum și sub pretextul acoperirii costurilor medicale generate de intervenția personalului medical, victimelor le-ar fi fost solicitate sume cuprinse între 2.000 de lei și 7.000 de euro, banii fiind ridicați de complici.

Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproape 67.000 de lei.

7 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând să fie conduse la audieri.

La activități participă și luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, precum și jandarmi.

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor