logo
RNTV Live

Prahoveancă de 85 de ani tâlhărită în miez de noapte, în propria casă. Avea doar câţiva lei

bătrâna talhărita
Mihai Constantinescu

Prahoveancă de 85 de ani tâlhărită în miez de noapte, în propria casă. Avea doar câţiva lei. Femeia a anunţat poliţia ieri. Concret, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bușteni au fost sesizați de către această prahoveancă de 85 de ani, cu privire la faptul că în cursul nopții trecute, o persoană necunoscută ar fi intrat peste aceasta în casă, cerându-i sub amenintare bijuterii și bani. A plecat din casă cu 100 de lei.

În baza sesizării s-a constituit de îndată echipa operativă- În urma cercetărilor și a investigațiilor efectuate a reușit, la scurt timp, identificarea persoanei bănuite-. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din orașul Bușteni. A fost condus la unitatea de poliție pentru audiere.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul ar mai fi săvârșit și alte 2 infracțiuni de furt calificat, prejudiciul cauzat fiind de 2.600 de lei.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate.

În urma administării probatoriului, față de bărbatul în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cinci-tinere-obligate-sa-se…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor