logo
RNTV Live

PRAHOVA VOTEAZĂ: SESIZĂRI FALSE ÎN ZIUA VOTULUI

alegeri dec 2020 8
Mihai Constantinescu

Ziua de 6 decembrie a fost una plină pentru oamenii legii care au avut de rezolvat mai multe sesizări venite din partea populației.

Polițiștii au fost sesizați, în jurul orei 15:00, despre faptul că la secția de votare nr. 14 din Ploiești urnele nu ar fi sigilate corespunzător. La fața locului s-a deplasat echipa de verificare care a constatat faptul că cele sesizate nu se confirmă. Apelantul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform OUG 34/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență.

Tot astăzi, în jurul orei 17:10, polițiștii Secției de Poliție nr.4 Ploiești au fost sesizați de un bărbat despre faptul că mai multe persoane împart pungi cu alimente în apropierea secției de votare nr. 66 din Ploiești. Apelantul a fost identificat de polițiști, posibil sub influența alcoolului. Din cercetări, a rezultat faptul că aspectele sesizate nu se confirmă. Apelantul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform OUG 34/2008.

Pentru a veni în sprijinul alegătorilor, ieri și în cursul zilei de astăzi Serviciul Public de Evidență a Persoanelor Prahova a avut program de lucru cu publicul. Astfel, la nivelul județului Prahova, în cele două zile, au fost eliberate peste 290 de cărți de identitate și cărți de identitate provizorii.

Colegii noștri sunt în continuare la datorie pentru a se asigura că procesul de vot se vor desfășura, ca și până acum, în condiții de siguranță. După încheierea votului, efectivele vor rămâne în dispozitiv pentru a asigura protecția transportului către Birourile Electorale Județene a buletinelor de vot și a celorlalte materiale rezultate în urma votării, cât și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor