logo
RNTV Live

Începe bursa generală a locurilor de muncă, în Ploieşti!/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Începe bursa generală a locurilor de muncă, în Ploieşti!

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă au acum o șansă. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova organizează bursa generală a locurilor de muncă, eveniment la care pot participa toate categoriile de șomeri.

Începe bursa generală a locurilor de muncă!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova organizează, în data de 20 mai 2022, în Ploiești, bursa generală a locurilor de muncă. La eveniment pot participa toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Scopul unei astfel de acțiuni, demarate la nivelul tuturor filialelor AJOFM din țară, este creșterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, sporirea șanselor de ocupare pe piața muncii a persoanelor din grupuri vulnerabile prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale și transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Acțiunea va avea loc începând cu ora 9.00 și se va desfășura în Sala Coloanelor din incinta Palatului Culturii situat pe Bulevardul Republicii din Ploiești. Agenții economici interesați vor confirma participarea prin transmiterea ofertei locurilor de muncă la adresa de e-mail : prahova@anofm.gov.ro până în data de 18.05.2022 (inclusiv).

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor