logo
RNTV Live

Prahova: Un şofer beat aşovit un pieton şi apoi a fugit

razie-politie-noapte-sofer-beat-3-700×336
Mihai Constantinescu

Prahova: Un şofer beat a provocat un accident rutier şi apoi a fugit

Totul s-a petrecut aproape de miezul nopţii în Valea Călugărească. Imediat a fost anunţată poliţia şi aceştia au pornit pe urmele fugarului.

În urma activităților desfășurate au reușit identificarea și depistarea atât a autoturismului implicat, cât și a persoanei bănuite că l-ar fi condus.

În urma accidentului rutier, pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La testarea cu aparatul etilotest a acestuia a rezultat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, din verificările efectuate, a reieșit faptul că, bărbatul care ar fi condus autovehiculul nu deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și luarea măsurilor legale.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-prahova-localitatea-unde-nu-exista-nicio-regula-de-distantare-sociala-imagini-ireale/?fbclid=IwAR2so7WJYfpWXoH5vD1cPOdA8LAA27PKQGPk4qfURqInlLyQVom16B3gc9A

Pentru mai multe ştri. vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor