logo
RNTV Live

Valea Prahovei, în topul preferinţelor de petrecere a sărbătorilor de iarnă. Restaurantele se redeschid

sursa foto ski-si-snowboard.ro
Mihai Constantinescu

Valea Prahovei, în topul preferinţelor de petrecere a sărbătorilor de iarnă şi în 2020. Chiar dacă pandemia de coronavirus a stricat planurile tuturor, totuşi au fost şi turişti care şi-au luat inima în dinţi şi au decis să meargă pe Valea Prahovei de Crăciun.

Statisticile arată că în Sinaia unităţile de cazare au avut un grad de ocupare de 80%, în timp ce în BușteniAzuga şi Câmpina gradul de ocupare a fost în jur de 60%.

Cei care nu au încă planuri de Revelion, trebuie să ştie că la ora actuală, gradul de ocupare al locurilor de cazare pe Valea Prahovei este la ora actuală de 40%.

Restaurantele se redeschid

Veşti bune pentru cei care vor merge pe Valea Prahovei. Începând de astăzi, restaurantele care funcționează în stațiunile montane se redeschid, dar la o capacitate de 30 la sută. Decizia a fost luată ieri de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova în contextul scăderii ratei de infectare la mia de locuitori.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/restrictii-in-vigoare-pentru…/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor