logo
RNTV Live

FOTO/Prahova se cutremură. Cine este cea care ieri a pierit în teribilul accident de circulaţie

a pierit
Mihai Constantinescu

Ziua Învătătorului, mai tristă ca oricând

FOTO/Prahova se cutremură. Cine este cea care ieri a pierit în teribilul accident de circulaţie.

Azi ar fi trebuit să fei alături să sărbătorească împreună cu colegii săi Ziua Învăţătorului. Dar în loc de bucurie, în şcoala din Apostolache este doliu. În teribilul accident rutier petrecut ieri, în care trei persoane au decedat pe loc, a pierit şi un cadru didactic.

La aflarea veştii, colegii săi au rămas înmărmuriţi.

Este vorba Nicoleta Cînjău. Acesta a decedat în maşina implicată în accident  alături de persoana cea mai dragă sufletului ei.

Iată ce au scris colegii săi pe pagina de Facebook

Cu profundă durere în suflete suntem nevoiți să anunțăm dispariția fulgerătoare dintre noi a colegei învățătoare Nicoleta Cînjău ! În teribilul accident a pierit și băiețelul dânsei, nedespărțiți întru eternitate !? Mâine celebrăm Ziua Învățătorului… Nu a trecut o săptămână de când am condus pe ultimul drum pe un alt coleg învățător !?Te rugăm, Doamne, lasă – ne învățătorii aici, pe Pământ, că mai au treabă !!!
Odihnească – se în pace ! Cadrele didactice din Școala Apostolache transmit condoleanțe familiei, atât de greu încercate !

CITEŞTE AICI INFORMATII DESPRE ACCIDENT

CITEŞTE AICI INFORMATII DESPRE ACCIDENT

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor