logo
RNTV Live

Femeie din Prahova și iubitul acesteia, terorizați de fostul concubin

A căutat-o cu lumânarea. Este incredibil de ce a ajuns un prahovean să fie arestat preventiv
Mihai Constantinescu

Femeie din Prahova și iubitul acesteia, terorizați de fostul concubin.

Este povestea unei femei din Măgureni care, deși s-a despărțit de fostul concubin și chiar și-a refăcut viața cu un alt bărbat, nu are liniște din cauza fostului iubit. Aceasta a obținut inclusiv un ordin de protecție care îi interzice să se apropie la o distanță mai mica de 30 de metri fața de femeie și de locuința, dar bărbatului nu i-a păsat. Ieri, fostul concubin a venit la ușa casei femeii și a început să-i amenințe pe cei doi noi iubiți.

În ajutor a fost chemată poliția.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani din comuna Măgureni a fost condus la sediul poliției, iar în baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, amenințare și violare de domiciliu.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER IUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor