Prahova: Percheziţii la membri unei grupări împlicate în trafic internaţional de droguri. S-au găsit câteva kilograme de stupefiante

trafic internaţional de droguri

Prahova: Percheziţii la membri unei grupări împlicate în trafic internaţional de droguri. S-au găsit câteva kilograme de stupefiante

Oamenii legii au investigat, în cursul lunii noiembrie 2019, activitățile infracționale ale unei grupări implicate în traficul internațional de droguri de risc (cannabis), grupare ce acționa pe raza județului Prahova.

S-a afaat că membrii grupării ar fi introdus în țară cantități importante de cannabis, procurate din Spania. Ulterior, drogurile ar fi fost comercializate către diferite persoane, de pe raza județului Prahova.

cel mai verde complex reziential

La data de 21 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul B.C.C.O. Ploieşti și D.I.I.C.O.T. au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a membrilor grupării, ulterior fiind efectuate 2 percheziţii domiciliare, la locuințele acestora.

Astfel, au fost ridicate aproximativ 4 kg. de cannabis, 2.550 de euro și 1.900 de lei.

După finalizarea audierilor, faţă de doi membri ai grupării a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar la data de 22 noiembrie a.c., Tribunalul Prahova a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul B.C.C.O. Alba-Iulia și al Grupării de Jandarmi Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

foto cu caracter ilustrativ

sursa IJP Prahova

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here