VIDEO/ Moment de reculegere la SAJ Prahova pentru colegul ucis de COVID-19

VIDEO/ Moment de reculegere la SAJ Prahova pentru colegul ucis de COVID-19

Personalul de la Serviciul de Ambulanţă Prahova au ţinut astăzi un moment de reculegere în memoria colegului răpus de COVID 19. Este vorba mai exact despre ambulanţierul în vârstă de 53 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.
Bărbatul a prezentat simptomatologie COVID 19 în data de 24 martie 2020. A fost testat și a primit rezultatul pozitiv in data de 30 martie 2020. Acesta a fost internat la domiciliu și nu a acceptat internarea. A decedat la domiciliu ieri, 7 aprilie 2020.

În prezent, conform raportărilor de ieri din teritoriu la INSP, un număr de 699 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus.

Vezi şi https://republikanews.ro/cel-mai-sincer-copil-unde-a-spus-politistilor-ca-se-duce-desi-parintii-au-declarat-ca-au-o-urgenta/?fbclid=IwAR2EEEniqgjVNWc4JKBztrGLPVOQabmY2U7xflrqLXZiuBjFfvrLOeb-D_A

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

BURSA DE VALORI EDUCAȚIONALE – Liceul Tehnologic 1 MAI Ploiești, Colegiul...

Prof.  Emilia Simion Vasilescu – Coord. proiecte si programe educative  Liceul Tehnologic 1 MAI Ploiești Prof. VALI ȘERBAN Dir. Colegiul Tehnic Forestier Câmpina Indiferent de scoala...