VIDEO/ FOTO/Jandarmii prahoveni au aflat cel mai mare secret al unor cetăţeni moldoveni. Ce ascundeau?

Cetăţeni moldoveni, prinşi de jandarmii prahoveni

VIDEO/ FOTO/Jandarmii prahoveni au aflat cel mai mare secret al unor cetăţeni moldoveni. Ce ascundeau?

Totul a fost descoperit la Berceni. Un echipaj de jandarmi tocmai se afla în zonă când au observat mai mulţi cetăţeni moldoveni. Comportamentul nefiresc al acestora i-a pus pe gânduri pe jandarmi. Cei trei se aflau într o dubă staționată în apropierea podului CF Ploiești – Mizil, în zona unui tronson de conducte de transport produse petroliere. De fapt cei trei ascundeau un secret pe care jandarmii l-au descoperit după ce au percheziţionat duba.  Au fost descoperite ascunse într -un perete dublu, special amenajat, mai multe cartușe cu țigări netimbrate.

“Persoanelor în cauză S.M., C.D. și G.D. li s-au întocmit acte de sesizare pentru infracțiunea de contrabandă, conf. art 270, al. 3 din Codul Vamal al României. Făptuitorii, mijlocul de transport ( în care se mai aflau cartușe de tigari care nu au putut fi extrase datorită locului de ascundere) și bunurile identificate în primă fază din săvârșirea infracțiunii au fost predate organelor de urmărire penală pentru continuarea verificărilor!, a spus purtătorul de cuvânt ,plt.maj. Cadar N.

 

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/ringul-de-box-s-a-mutat-la-un-liceu-din-ploiesti-si-au-impartit-pumni-si-picioare-pana-unul-dintre-elevi-a-ajuns-la-spital-in-stare-grava/

sponsor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here