logo
RNTV Live

Prahova. O femeie, rănită grav de un auto care acționa pentru deszăpezire

ninge sursă foto rtr.md
Mihai Constantinescu

Rănită de auto care acţiona pentru deszăpezire

Prahova. O femeie, rănită grav de un auto care acționa pentru deszăpezire

Clipe groaznice pentru o femeie din Azuga. A suferit mai multe traumatisme după ce a fost acroşată de un un auto care acționa pentru deszăpezire.

Potrivit IJP Prahova, din verificări, se pare că, un conducător auto în vârstă de 30 de ani, efectua activități de deszăpezire a carosabilului pe strada Izvoarelor din orașul Azuga, pe un sector de drum în rampă. În timpul manevrelor, utilajul ar fi alunecat cu spatele, aproximativ 3 m și ar fi surprins și accidentat un pieton care se deplasa pe acostament, drumul nefiind prevăzut cu trotuar.

Victima a fost transportată la spital. În urma investigațiilor medicale a fost stabilit că femeia a suferit mai multe traumatisme.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

Conducătorul auto a avut rezultat negativ la testarea cu aparatul etilotest.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ore-critice-in-prahova-copaci-doboratitrafic-rutier-restrictionat-locuinte-fara-curent-electric/?fbclid=IwAR2E0Vm5ODE6eUDC-YERqZ0f3ke_wr-w0itFfK_YKbNenNHk-LrUSS9Hmdg

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor