logo
RNTV Live

Ore critice în Prahova: copaci doborâţi,trafic rutier restricţionat, locuinţe fără curent electric

electricitate 1
Mihai Constantinescu

Ore critice în Prahova: copaci doborâţi,trafic rutier restricţionat, locuinţe fără curent electric

Ultimele ore au fost citice în Prahova. Începând cu ora 22.00 s-a instituit închiderea traficului rutier de la km 47 Mizil către Buzău, unde sunt condiții de cod roșu viscol și vizibilitate foarte redusă.

În Ploiesti,pe strada Anotimpului pompierii au fost solicitaţi să ajute la degajarea polistirenului de pe fațada a trei blocuri. 4 mașini au fost avariate.

La Mizil, vântul a luat un acoperis al unei locuințe.

De asemena, 18619 consumatori sunt nealimentati cu energie electrica în localitățile Măneciu, Brebu, Vărbilau, Malaiesti, Sirna, Tinosu, Vadu Părului, Mizil, Câmpina, Telega, Sotriile, Comarnic, Țintea, Valea Doftanei, Românești, Secaria și Comarnic.

DN1 A km 151 având în vedere că în zonă sunt căzuti peste 100 copaci si nu se poate interveni pentru degajare din cauza pericolului, de la ora 21.00 s-a dispus restrictionarea totală a traficului. Î zona respectiva sunt prinse şi un auto echipaj de politie şi un auto de deszăpezire al SDN.

Totodată, echipajele de pompieri acționează în Breaza pentru degajarea unor elemente de construcție de la două locuințe.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/imagini-vremea-a-facut-ravagii-la-breaza-masini-distruse-de-acoperisul-unui-bloc/?fbclid=IwAR1c5vNYOq8LIPUFP3SlA7ENlma2WTNz1nH7wrlxVo0IRFKCFZ3fFvPy7Ec

Ăetru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa ISU Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor