logo
RNTV Live

Prahova: Se foloseau de un om mort pentru a păcăli diferite persoane. Percheziţii în desfăşurare

percheziţii sursă foto Ortodoxia.me
Mihai Constantinescu

Percheziţii la persoane bănuite de furt prin metoda “POMANA”

Prahova: Se foloseau de un om mort pentru a păcăli diferite persoane. Percheziţii în desfăşurare

Mai multe persoane s-au gândit că în anul 2019 trebuie să dea lovitura cu o reţetă de îmbogăţire rapidă. Aşa au şi făcut!

În perioada 2019 – prezent, persoanele în cauză, sub pretextul că intenționează să ofere bunuri în memoria unei persoane decedate, ar fi solicitat accesul în mai multe locuințe.
După ce pătrundeau, în același context, persoanele bănuite înmânau victimelor o bancnotă cu valoare mare, solicitând un rest de bani, în scopul de a identifica locul unde sunt ținuți banii în locuințe.
Ulterior, reușeau să distragă atenția persoanelor vătămate și sustrageau restul de bani.

Prejudiciul creat se ridică la valoarea de 60.000 de lei.

Pe fir au intrat şi poliţiştii care efectuează în această dimineaţă 6 percheziții pe raza municipiului Ploiești, la domiciliul persoanelor bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt din locuință, comise prin metoda ,,pomana”. 

Cinci persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din IGPR.
La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab” Ploiești.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-noi-dosare-penale-la-regimul-rutier/?fbclid=IwAR1bxo4AyYcZAwKhCc-GIcBqInax-tmv1U7ICoa8F1XfagDce2GXj1wi70M

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/anunt-importantza-de-la-itm-prahova-in-curand-incept-verificarile-pe-santiere/?fbclid=IwAR3iXNFwYtid1k2YiKkiDjSmzlkCxEE5V85lpvWBen2wisby14sU5n4jQ-U

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor