logo
RNTV Live

Prahova: Mai multi poliţişti, conformaţi cu virusul SARS-COV-2

nebulizare sursa eMaramures
Mihai Constantinescu

Poliţişti cu SARS-COV-2

La nivelul unei subunități din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, în urma testării, au fost confirmate șapte cazuri de infectare cu virusul SARS-COV-2.

Aceştia lucrează în cadrul aceleiași subunităț. Se aflau în izolare la domiciliu încă de la începutul săptămânii. În prezent, sunt asimptomatici şi carantinați la domiciliu.

De asemenea, încă de la începutul săptămânii, a fost dispusă de urgență dezinfectarea spațiilor de lucru și a mijloacelor auto, în cadrul respectivei subunități. Inspectoratul Județean de Poliție Prahova împreună cu Direcția de Sănătate Publică Prahova efectuează, cu celeritate, ancheta epidemiologică.

Cetățenii trebuie să ştie că la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au fost dispuse măsurile necesare, astfel încât capacitatea de intervenție a poliției la misiunile din competență să nu fie afectată.

Pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecția personalului IPJ Prahova (modificarea programului de lucru, testarea temperaturii corporale, utilizarea materialelor de protecție și dezinfectare), în mod constant sunt dezinfectate spațiile de lucru și mijloacele auto, în vederea prevenirii răspândirii virusului.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-mai-putini-bani-pentru-cultivatorii-de-tomate/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/comitetul-judetean-pentru-situatii-de-urgenta-prahova-a-decis-soarta-locuitorilor-din-gornet/?fbclid=IwAR38wrClmJWrsdnFiBow_6Q-H7dAin2RJ2laN1n3487gxBhg8P_V7MpQxf8

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor