logo
RNTV Live

Prahova: Împreună umplem “Sacul lui Moş Crăciun”: vezi cum poţi face şi tu o bucurie unui copil sărman

deBanat.ro
Mihai Constantinescu

Campanie socială “Sacul lui Moș Crăciun”

Prahova: Împreună umplem “Sacul lui Moş Crăciun”: vezi cum poţi face şi tu o bucurie unui copil sărman.

Sărbătorile de iarnă sunt mai pentru toată lumea cea mai frumoasă perioadă din an. Este perioada colindelor, a reunirii familiei, a meselor îmbelşugate alături de cei dragi şi a cadourilor. Din nefericire pentru copiii sărmani sărbătorile de iarnă  nu sunt prilej de bucurie din cauza lipsurilor.

Iată de ce, reprezentanţii Palatului Copiilor Municipiul Ploiești împreună cu Asociația Modelăm inimi, organizează în perioada 4- 16 decembrie campania umanitară „Sacul Lui Moș Crăciun ”. Scopul campaniei este acela de colectare a de donaţii, sub orice formă (rechizite, alimente, jucării, hăinuţe sau donaţii în bani) pentru a ajuta copiii sărmani din mai multe localităţi din judeţul Prahova să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă.

Toți copiii merită să aibă parte de magia sărbătorilor de iarnă!

De aceea, invităm oamenii cu suflet să se alature acestei campanii prin care putem oferi celor 84 de copii defavorizaţi un Crăciun mai fericit şi dulce, printr-un simplu gest.

Precizăm că aceşti copii provin atât din mediul rural cât şi din mediul urban(din localităţile rurale Vărbilău, Bertea, Mislea, Plopeni-Sat şi din oraşul Plopeni), iar cadourile vor fi distribuite către ei în perioada 18-21 decembrie.

De altfel, oricine se poate alătura campaniei, alături de familie, prieteni sau colegi, dăruind câteva cadouri în comunitatea lor, spun reprezentanţii Palatului Copiilor

Cine sunt iniţiatorii campaniei?

Palatul Copiilor, Municipiul Ploiești, înființat în anul 1950, este o instituție specializată în domeniul educației nonformale. Desfășoară activități în timpul liber al copiilor, în afara orelor de școală. Oferă o varietate de cursuri de la muzică și dans popular, gimnastică ritmică, dans modern, muzică ușoară și instrumentală (chitară) la cultură și civilizație engleză și franceză, teatru, creație literară, informatică, creație confecții, pictură, șah, aeromodele.  Copiii cu activitate şi performanţe deosebite. Participă la numeroase concursuri, festivaluri, expoziţii, concerte la nivel judeţean, regional, interjudeţean, naţional şi internaţional.

Asociația Modelăm inimi, înființată în noiembrie 2016. Este o organizație nonprofit care promovează în societate, în rândul tinerei generații, valorile sociale, educaționale, culturale și ale moralei creștine şi care sprijină familiile  şi persoanele aflate în stare de nevoie materială şi financiară, indiferent de naţionalitate, religie, rasă, sex sau convingeri politice.

Asociaţia Modelăm inimi ajută persoanele defavorizate, copiii  în special, prin proiecte de voluntariat care contribuie la integrarea socială a acestora și susține educația copiilor prin activităţi care promovează modele practice de educație.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/videohotii-de-cetina-schimba-modul-de-operare-mai-nou-urmaresc-patrulele-de-jandarmi-montani/?fbclid=IwAR3eSTWin_sq4ZdbYCZeV70rSKXXPQXbxVRZkjw2UA5IMgr69iAl8Zrdcqw

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/foto-trafic-blocat-total-timp-de-cateva-ore-in-aceasta-dimineata-la-homoraciu-vezi-cauza/?fbclid=IwAR3XOB7RW0794qMqakwJ_e8Zpvd7OpkLLy6l6Kiz7da_AhxhYohnn3gUeXY

Pentru mai multe ştiri,. vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor