logo
RNTV Live

L-aţi văzut? Sunaţi de urgenţă la 112. Prahoveanul a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit

plecat de la domiciliu A dispărut de acasă
Mihai Constantinescu

A dispărut de acasă

Oamenii legii încearcă să dea de urma unui bărbat de 31 de ani, din comuna Adunați, care, la data de 24 august 2017, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Iniţial familia bărbatului a încercat să dea de urma acestuia cerând ajutor pe Facebook. Poliţiştii au intrat şi ei pe fir şi au demarat procedurile de găsire.

Persoana dispărută se numește Marius Gabriel Tudosoiu și are 31 de ani. La data de 24 august a.c., în jurul orei 15.30, a plecat de la domiciliul său și nu a mai revenit.

Acesta are 1,75 m. înălțime, constituție atletică, părul negru, ochi căprui, față ovală, ten măsliniu, fără semne particulare. La momentul dispariției, era îmbrăcat cu un tricou roșu, pantaloni scurți, de culoare crem și era încălțat cu pantofi sport de culoare crem. De asemenea, persoana în cauză purta pe cap o șapcă neagră.

Persoanele care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acestuia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor