Prahova: Focar de coronavirus într-o unitate de administrație publică locală. Situaţia în judeţ

Autorităţile au raportat sursă foto Europa FM
app

Încă un focar de coronavirus depistat în Prahova

Potrivit ultimei raportări oficiale, numărul celor infectaţi cu noul coronavirus este în creştere. Astfel, până la această dată, de la începutul epidemiei, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 2743 de persoane. Dintre acestea, 108 au decedat, potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Ultimele decese raportate au fost în cazul a trei persoane de sex masculin, cu vârstele de 50,73 și 76 de ani. Toate prezentau comorbidități.

Dintre persoanele confirmate cu noul coronavirus, patru sunt dintr-o unitate de administrație publică locală de pe raza județului. Activitatea a fost reorganizată pentru ca, în urma anchetei epidemiologice, au mai fost trimişi în carantinî şi alți angajaţi care au fost contacți direcți.

Situaţia pe Terapie Intesivă

Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă sunt internați 25 de pacienți, dintre care 16 sunt ventilați.

Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, în Prahova, este de 308, dintre care 274 sunt ocupate. 

Vezi şi https://republikanews.ro/foto-prahovaimbulzeala-de-nedescris-la-un-supermarket-promotiile-i-au-facut-pe-oameni-sa-uite-de-covid-19/?fbclid=IwAR2UfmDgI7CnUlvSUchSGaU4Bia_oJwkDK2_1ZCrSLbaW_jJyZZHk0KJ6UU

Vezi şi https://republikanews.ro/ploiesti-un-baiat-a-fost-taiat-de-un-barbat-pe-strada-motivul-este-incredibil/?fbclid=IwAR08nXGYZ1tyGLOxrSDws6JX-nSPrvCaJNiAOJdneCOt40eZHGmxTJccW7A

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here