Prahova. Familiile afectate de alunecările de teren primesc ajutor

cautam-reporteri-republikanews

Prahova. Familiile afectate de alunecările de teren primesc ajutor

Necazul s-a abătut peste mai multe familii din Azuga unde, la sfţrşitul săptămânii trecute, s-au produs alunecări de teren. Sunt 130 de persoane în această situaţie. Pentru ei s-a găsit până acum cazare provizorie până la găsirea unei soluţii

Mâine, 20 de construcții modulare vor ajunge la Azuga pentru persoanele evacuate.

Acestea sunt asigurate din rezerva de stat și sunt dotate cu câte patru paturi/fiecare, aragaz+butelie și radiatoare.
Transportul se va realiza în două etape: primul cu 15 containere este așteptat să ajungă la Azuga, în jurul orei 9.00, urmând ca după-amiază să vină și cel de-al doilea transport cu cinci locuințe modulare.
Acestea vor fi amplasate pe platoul de lângă vechea sală de sport din localitate.
Pentru ceilalți localnici evacuați în urma alunecării de teren, Primăria Azuga va asigura cazarea temporară la una dintre pensiunile din localitate.
Marți dimineață vor fi prezenți la Azuga:Gheorghe Alecsei, preşedintele Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, Cristian Ionescu, prefectul județului Prahova și președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, precum și alți reprezentanți ai CJSU Prahova și ai administrației locale.

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-noul-coronavirus-a-luat-mintile-soferilor/?fbclid=IwAR3NyDFdL5beQr2jC-07ihWPY_7uy4sk30fILLwFMU_hgJ2kjop6fzcspP4

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here