logo
RNTV Live

Când și unde se va desfășura ”Târgul Toamnei” Ploiești, ediția aXIXa

targul de toamna5
Dumitrescu Vlad

”Târgului Toamnei” Ploiești, eveniment aflat deja la aXIXa ediție, se va desfășura anul acesta  în perioada 01.10.2021-10.10.2021.

La acest eveniment vor participa atât producători autohtoni de legume și fructe, de vinificaţie și de produse tradiţionale româneşti, cât și meşteri artizani.

Ediţia din acest an se va desfăşura la Halele Centrale, în parcarea de pe strada Grivitei, şi la Piaţa Vest. De asemenea, în parcarea situată între Palatul Culturii şi Parcul Toma Socolescu va fi amenajată o zonă de street food, cu menţiunea că nu vor fi amenajate terase şi mâncarea se comercializează, strict la pachet.

Accesul în zonă târgului se va face cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19 stabilite de autorităţile competente.

Deschiderea va avea loc VINERI-01.10.2021 –ORA 11,00.

În cazul în care, având în vedere starea de alertă, vor interveni modificări ale legislaţiei, privind organizarea acestui tip de evenimente, vor fi respectate prevederile legislaţiei, în vigoare, la momentul respectiv.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor