Prahova. Două incendii violente s-au produs în această dimineaţă. Risc de propagare

Incendii violente la proprietăţi din Prahova

Prahova. Două incendii violente s-au produs în această dimineaţă. Risc de propagare

Pompierii militari prahoveni au fost chemaţi în ajutor în această dimineaţă pentru a fi salvate două proprietăţile are au fost cuprinse de flăcări.

Primul incendiu s-a produs în jurul orei  01.48pe strada Postei din localitatea Blejoi. Potrivit reprezentanţilor ISU Prahova, la sosirea echipajelor incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp cu posibilități de propagare la locuinţă. La locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de stingere și o ambulanta Smurd.

Al doilea s-a produs în jurul orei 05.00,îin satul Treisteni din localitatea Valea Doftanei, la o locuinţă particulară. Incendiul se manifesta pe o suprafata de aproximativ 150 mp. La locul evenimentului au fost mobilizate două echipaje de stingere și o ambulanta Smurd.

Vezi şi https://republikanews.ro/aceasta-este-familia-care-a-ramas-fara-casa-chiar-inainte-de-craciun-impreuna-le-putem-oferi-speranta/?fbclid=IwAR3hATIT48HKhHy-fcsXwqcwm7W5zRoMNDRiq2kf321wUvceyzRMuqFostA

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-un-pieton-a-murit-dupa-ce-a-fost-spulberat-de-un-autoturism/?fbclid=IwAR2mWmnNpbI7L_22ZYtjZvhKViP3QBZZHvL142TGkM0johfM1RHndL8bGwo

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here