logo
RNTV Live

SGU cere despăgubiri tânărului care a provocat accidentul de pe Cameilie

cameliei (3)
Dumitrescu Vlad

SGU Ploiești va solicita despăgubiri tânărului de 23 de ani care a provocat marțea trecută un accident pe strada Cameliei din Ploiești.

La acea dată, acesta, aflându-se sub influența alcoolului și a drogurilor, s-a oprit cu mașina într-un stâlp de beton pe care l-a pus la pământ.

Totodată, a fost distrus și un gard metalic destinat protejării zonei verzi din aliniamentul străzii respective pentru care SGU Ploiești va cere despăgubiri.

”Societatea noastră este obligată să depună eforturi pentru remedierea pagubelor rezultate, atât în urma vandalizării intenționate a zonelor administrate, cât și a distrugerilor provocate de către șoferii inconștienți, care conduc sub influența alcoolului și a altor substanțe psihoactive.

Astfel, în data de 29 noiembrie a.c., în urma unui accident produs în strada Cameliei, au rezultat mai multe pagube materiale, printre acestea numărându-se și distrugerea unui gard metalic destinat protejării zonei verzi din aliniamentul străzii respective.

Având în vedere faptul că, gardul metalic este realizat de către angajații noștri, în regie proprie, așteptăm finalizarea cercetărilor polițiștilor rutieri, în scopul obținerii despăgubirilor materiale în cauză”, a anunțat SGU Ploiești.

ANUNUL IPJ PRAHOVA

”La data de 29 noiembrie 2022, în jurul orei 23:30, politiștii rutieri din cadrul Biroul Rutier Ploiești au fost sesizați despre faptul că pe strada Cameliei din municipiu s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale în urma căruia un stâlp de iluminat public a fost rupt.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatându-se faptul că, un tânăr în vârstă de 23 de ani, în timp ce se deplasa pe strada Cameliei din municipiu, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat public, rupându-l, iar ulterior, acesta a picat pe partea carosabilă, producând avarii unui autoturism care se afla parcat.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, întrucât prezenta un comportament suspect, tânărul a fost testat cu aparatul DrugTest acesta indicând prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și consumului de substanțe psihoactive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive”, a anunțat la acea dată IPJ Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor