Posibil război între NATO și Rusia? ‘Nu ştim cât de departe poate merge delirul de grandoare al lui Putin’

angajare

Posibil război între NATO și Rusia? NATO trebuie să facă mai mult pentru securitatea comună, pentru a se proteja împotriva eventualelor acţiuni ale Rusiei şi ale preşedintelui Vladimir Putin, a afirmat sâmbătă ministrul german al apărării, Christine Lambrecht.

„Adevărul este că noi, NATO, trebuie să facem mai mult pentru securitatea noastră comună, pentru că nu ştim cât de departe poate merge delirul de grandoare al lui Putin”, a afirmat Lambrecht în timul vizitei sale în Lituania, pentru a se întâlni cu militarii germani detaşaţi acolo, informează Rador.

„Am auzit ameninţările Rusiei către Lituania, care implementează sancţiunile europene la graniţa cu Kaliningradul. Nu este nici pe departe primele ameninţări şi trebuie să le luăm în serios şi să fim pregătiţi”, a afirmat ea.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Posibil război NATO vs. Rusia? Ministrul german al apărării este în alertă: ‘Nu ştim cât de departe poate merge delirul de grandoare al lui Putin’ – Stiri pe surse – Cele mai noi stiri

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here