logo
RNTV Live

Poliţiştii ploieşteni au pus mâna pe doi infractori chiar în timp ce pregăteau lovitura

ofiter politie arestat
Mihai Constantinescu

Poliţiştii ploieşteni au pus mâna pe doi infractori chiar în timp ce pregăteau lovitura. S-a întâmplat ieri, când polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 2 Ploiești au prins în flagrant doi bărbați din comuna Mogoșoaia. Aceştia ar fi care ar fi încercat să sustragă bunuri din două autovehicule în municipiul București.

Tot ieri, în jurul orei 14:00, cei doi bărbați aflați într-un autovehicul ar fi oprit în dreptul unor autoturisme parcate ale căror portiere nu ar fi fost asigurate, iar după ce ar fi căutat bunuri prin interior, ar fi fugit fără să sustragă obiecte din acestea, moment în care cele două persoane au fost imobilizate de către polițiști.

Ziua s-a încheiat cu patru percheziții domiciliare, trei în comuna Mogoșoaia și una în municipiul București. Cu această ocazie au fost ridicate mai multe bunuri ce par a face obiectul activității infracționale. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La activitate au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.

Din verificări a reieșit faptul că persoanele bănuite ar fi pătruns în interiorul unui autoturism parcat în municipiul Ploiești, la data de 18 august a.c., de unde ar fi sustras suma de 9.500 de lei. Tot din cercetări a reieșit și faptul că persoanele în cauză ar fi pătruns în cabina unei autoutilitare parcată în comuna Mogoșoaia, la data de 25 septembrie a.c., de unde ar fi sustras două telefoane mobile.

Prejudiciul cauzat este estimat la aproximativ 20.000 de lei.

În urma administrării probatoriului, față de cei doi s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, tentativă de furt și complicitate la furt.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/primele-instalatii-pentru-iluminatul-festiv-montate/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/medici-rezidenti-detasati-la-sju/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahoveanca-data-disparuta/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor