logo
RNTV Live

Gabello & Teo show!

cristian anghelescu
Cristian Anghelescu

Gabello & Teo show!

Obișnuiesc, de destule ori, să urmăresc emisiuni de sport difuzate la televiziuni din Brașov, Dâmbovița, București, Ilfov, etc.

Una dintre ele este cea realizată de Gabi Stan, fostul antrenor al Astrei Ploiești din perioada boemă a fotbalului din cartierul “Columbia”. Este vorba chiar despre tehnicianul care i-a promovat echipa lui Ioan Nicolae în prima ligă!

Originar din Brașov, “Gabello” a renunțat la antrenorat nu și la fenomenul în sine. A găsit nimerit să-l ajute și să-l promoveze printr-o producție de profil, la Nova TV Brașov, pe care a numit-o “Zona Neutră”.

Mai degrabă acid, spunând lucrurilor pe nume și căutând să scoată de la invitați toată esența provocărilor din săptămâna în curs, acesta și-a creat  – cum era și firesc! – mulți prieteni dar și inerenții dușmani.

Platoul “se umple” în fiecare zi de luni a săptămânii iar invitații ultimei, cea din 18 septembrie, au fost Adrian Teodorescu, președinte la echipa prahoveană FC Oțelul Larisa, și Silviu Prescornițoiu, jurnalist din urbea de sub Tâmpa.

Am urmărit producția fie și pentru faptul că unul dintre invitați era oficial al unei echipe de fotbal prahovene. Și nu am regretat, “Teo” dovedindu-se găselnița inspirată a lui Gabi Stan.

În stilu-i caracteristic, baleind din zona colinară prahoveană a echipei din Dobrota păstorită de Teo și până la munte, sub Postăvaru, realizatorul a ținut să obțină de la invitatul său sinonime fotbalistice regăsite la o distanță de mai bine de 100 de kilometri. Dar, mai ales, discrepanțe…

Provocat permanent, Teodorescu a turnat gaz pe fenomenul fotbalistic din zona Brașovului, ridicând în slăvi situația din Prahova. Chiar dacă relațiile sale cu conducerea AJF din județul nostru nu au mai fost dintre cele bune în ultima perioadă, Teodorescu nu a scăpat prilejul să-l dea exemplu pe președintele Silviu Crâgașu și să afirme că forul condus de acesta este în Top 3 asociații județene de profil!

Nu a scăpat nici momentul de a vorbi la superlativ despre managementul echipei Petrolul, “un exemplu de dăruire și implicare, găselnița proiectului alături de Veolia și Mădălin Mihailovici fiind ceea ce ar trebui și la Brașov!”

La discuția despre media locală, Teodorescu a vorbit și despre jurnaliștii din Prahova, “o forță în peisajul sportului, destui dintre ziariștii de acolo tratând, acid și relevant, subiectele fenomenului”.

Lăsat să vorbească, Teodorescu a oferit și soluții fotbalului din Brașov, a (re)devoalat “afacerea Corona”, a zâmbit, s-a încruntat, chiar s-a repetat în mai multe rânduri!

Drept urmare, simțind că ar mai fi multe de scos de la un astfel de invitat, “Gabello” l-a asigurat de o nouă prezență în studio, în scurtă vreme! Iar noi, de aici, din Prahova, vom urmări atât exemplele cât și “alunecările” sale. Ca pe vremuri, în iarbă!

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor