logo
RNTV Live

Poliţia locală Ploieşti, în alertă. În doar 72 de ore au fost nevoiţi să aplice peste 150 de sancţiuni. Vezi ce s-a întâmplat

Poliţia Locală Ploieşt sancţiuni. Peste 150 de sancţiuni au fost aplicate pe parcursul a trei zile
Mihai Constantinescu

Peste 150 de sancţiuni au fost aplicate pe parcursul a trei zile

Poliţia locală Ploieşti, în alertă. În doar 72 de ore au fost nevoiţi să aplice peste 150 de sancţiuni. Cosumul băuturilor alcoolice pe domeniul public, cerşetoria, tulburarea ordinii și liniștii publice, aruncarea deşeurilor pe străzile din oraş sau fumatul în spațiile publice interzise prin lege, sunt câteva dintre faptele constate şi pedepsite de către poliţiştii locali ploieşteni, în  perioada 21-24 august 2017.

Valoarea totală a sancţiunilor  este de 31450 lei.

De asemenea s-a acționat pentru fluidizarea traficului rutier în intersecțiile aglomerate. Au fost efectuate controale specifice pentru respectarea de către conducătorii auto a semnificației indicatoarelor rutiere care reglementează oprirea și staționarea interzisă, precum și accesul pe interzis.
Serviciul Disciplină în Construcții a întreprins verificăricu privire la respectarea orelor de odihnă în cazul executării lucrărilor de construire, luarea măsurilor de igienizare a unor terenuri de către proprietari, precum și verificarea lucrărilor de remediere a rețelelor edilitare.
Biroul Protecția Mediului a verificat la fața locului sesizările cu privire la creșterea unui număr mai mare de păsări decât cel prevăzut de municipalitate, creșterea câinilor pe domeniul domeniul public, acționând pentru identificarea persoanelor care strâng din zona platformelor gospodărești peturi sau ambalaje din metal, cu încălcarea prevederilor legale referitoare la colectarea selectivă a deșeurile reciclabile.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/videopolitist-local-din-ploiestiia-vezi-am-curul-frumosincidentul-care-face-de-ras-intreaga-politie-locala/

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Comercial au verificat un număr de 18 agenți economici, în vederea obținerii avizului pentru stabilirea programului de funcționare.

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul evidenței persoanelor au instruit reprezentanții asociațiilor de proprietari cu privire la actualizarea cărților de imobil și a documentelor de informare a locatarilor, ce sunt afișate la parterul blocurilor.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Sursa comunicat Poliţia Locală Ploieşti

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor