logo
RNTV Live

Poliţia locală Ploieşti, în acţiune. Două zile de controale

sursa foto Reperul
Mihai Constantinescu

Poliţia locală Ploieşti, în acţiune. Două zile de controale. Acestea au fost desfăşurate în perioada 26 – 27 aprilie 2021, în vizor fiind comercianţii neautorizaţi de flori, care ăşi vând marfa în zonele adiacente cimitirelor Viișoara și Bolovani, în cartierul Mihai Bravu și pe Bulevardul Republicii.

Astfel, s-a procedat la aplicarea a 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7000 lei, pentru desfășurarea comerțului stradal pe alte amplasamente decât cele aprobate de Consiliul Local Ploiești și luarea măsurii complementare de confiscare a 2232 fire de flori (lalele, narcise, garoafe), în temeiul Regulamentului de gospodărire a municipiului, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 228/16.10.2006

Produsele confiscate au fost predate către S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L., în vederea valorificării.

Pentru asigurarea  unui comerț civilizat, polițiștii locali vor continua acțiunile specifice de monitorizare și control la nivelul agenților economici care comercializează produse în piețele agroalimentare de pe raza administrativ-teritorială a municipiului Ploiești.

De asemenea, prin aceste acțiuni, se va avea în vedere și asigurarea respectării măsurilor de protecție și prevenire a răspândirii COVID-19.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/infectare-cu-sars-cov-2-2/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/legenda-motorsportului-romanesc…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor