logo
RNTV Live

Situaţie dramatică! Titi Prosop intră în greva foamei

titi_tudor-prospo
Oana Stoica

Situaţie dramatică pentru secţia de box din cadrul CSM Ploieşti. “Mulţumită” directorului economic al Primăriei, Nicoleta Crăciunoiu, care dintr-o ambiţie inexplicabilă a pus pe butuci sportul ploieştean, bugetul clubului este zero pentru activităţile sportive.

Aşa că nu se mai pot plăti nici chirii pentru ca sportivii să-şi desfăşoare activitate. În această situaţie este sala de box unde Titi Prosop a scos şi campioni mondiali. Pe 15 mai, proprietarul sălii îl va da afară pe antrenor cu tot cu elevi.

Şi asta pentru că pe 1 mai contractul de închiriere a expirat, iar datoriile CSM au ajuns la aproape 10.000 de lei, respectiv bani pentru închirierea sălii şi utilităţi. Conducerea CSM nu are însă buget pentru a plăti această sumă, după ce Nicoleta Crăciunoiu a decis că sportul din Ploieşti nu trebuie finanţat.

Astăzi, directorul regional al Sea Protect Group, firma care deţine sala de box, a dat un ultimatum primăriei. Tiberiu Radu s-a întâlnit cu viceprimarul Cristian Ganea, cu directorul CSM şi cu antrenorul Titi Tudor. Din păcate, soluţiile sunt de negăsit.

Titi Tudor este disperat. Spune că va veni să-i antreneze pe copii în faţa primăriei şi că se gândeşte să intre în greva foamei până se va rezolva situaţia.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor