logo
RNTV Live

Ploieştiul rămâne în 2018 în aer. Nu sunt bani pentru plata serviciilor publice

plata serviciilor publice
Mihai Constantinescu

Bugetul pe 2018 nu acoperă plata serviciilor publice

Ploieştiul rămâne în 2018 în aer. Nu sunt bani pentru plata serviciilor publice.

Viceprimarul municioiului Ploieşti  lansează bomba. În 2018 vor fi probleme la nivelul oraşului din cauza bugetului mult prea mic faţă de necesar. Asta însemnă că vor fi probleme pe segmentul serviciilor publice.

„Bugetul ajunge pentru salarii și investiții, dar avem probleme cu fondurile destinate achiziției de bunuri și servicii. Asta înseamnă că nu sunt suficienți bani pentru plata serviciilor de curățenie, iluminat public, deratizare-dezinsecție, semaforizare etc. De asemenea, sunt probleme la Clubul Sportiv Municipal – care a propus un buget supradimensionat și la SGU. Vom vedea ce putem face.„, a precizat viceprimarul pentru Ziarul de Ploiești.

În timp ce acest segment scârţâie, recent salariile primarului, viceprimarilor, administratorului public, ale consilierilor personali ai edilului și ale angajaților Finanțelor Locale au fost majorate considerabil.

VEZI AICI CÂT CÂŞTIGĂ ADRIAN DOBRE, DUPĂ MAJORAREA SALARIALĂ.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/ultima-boroboata-directorului-csm/

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor