logo
RNTV Live

Ultima boroboață a directorului CSM

Silviu-Crangasu
rnews

Bugetul CSM-ului este departe de a fi finalizat

Managmentul slab și lipsa comunicării își spun cuvântul. Bugetul Clubului Sportiv Municipal Ploiești a fost respins astăzi de către comisia formată din reprezentanții primăriei.

Surse apropiate Republikanews vorbesc despre lipsa unei transparențe privind modul în care urmează să fie cheltuiți banii publici. Cel mai elocvent exemplu este cel al antrenorului secund al echipei de baschet, Dacian Vanc. Consilierii locali care fac parte din această comisie, alături de viceprimarul Cristian Ganea au fost surprinși să afle astăzi că antrenorul este angajat pe funcția de…. CERCETĂTOR și nicidecum pe cea de antrenor secund. Tot el este și unul dintre sportivii angajați la CSM fără contract de negociere, așa cum vă prezentam în materialul de ieri.

Detalii aici:

https://portal.republikanews.ro/cum-se-negociaza-salariile-la-csm-directorul-clubului-ascunde-din-nou-nereguli/

Pentru a desluși misterul așteptăm un punct de vedere din partea conducerii CSM, privind cercetările pe care le desfășoară Dacian Vanc în cadrul clubului și ce studii îl recomandă în acest sens.

Dezbateri cu scântei

Discuții aprinse între Silviu Crângașu și consilierul George Botez. Potrivit acelorași surse, consilierul George Botez, avocat de  profesie, i-a reporșat actualui director faptul că angajările făcute nu au avut nicio prevedere bugetară, motiv pentru care toate acestea sunt ilegale.
Reporterii Republika News a încercat să ia legătura cu cei care au participat astăzi la discuția privind bugetul CSM, însă fără succes.

UPDATE 20.30

Viceprimarul Cristian Ganea a marturisit un alt motiv pentru care bugetul CSM nu a trecut. În timp ce întregul comitet a propus o creștere a bugetului cu 10 procente, directorul CSM a solicitat o creștere a bugetului cu aproape 100%.

Maine va avea loc o nouă ședință.

Așteptam în continuare un punct de vedere oficial pe adresa: office@republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor