Edilul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, nu o duce chiar rău. Vezi cât câştigă

câştigă

Început de an cu salariul mărit

Edilul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, nu o duce chiar rău. Vezi cât câştigă!

Începutul de an a venit cu veşti formidabile pentru angajaţii primăriei Ploieşti. Vor primi mai mulţi bani la salariu. Pentru unii mai mult, pentru alţii ceva mai puţin, “după buget” cum s-ar spune.

Astfel, salariile primarului, viceprimarilor, administratorului public, ale consilierilor personali ai edilului și ale angajaților Finanțelor Locale au crescut considerabil.

Potrivit jurnaliştilor de la ziaruincomod.roΠvara trecută, când au fost majorate salariile funcționarilor publici, au fost stabiliți coeficienții care se aplică la salariul de bază. Astfel, salariul de bază de atunci, 1.450 lei, se înmulțea cu coeficientul stabilit conform anexelor, în funcție de fiecare sumă. La acel moment, primarul, care are coeficient 9, încasa 13.050 lei, iar viceprimarii și administratorul public, cu coeficient 8, 11.600 lei.

Cum salariul de bază s-a modificat la 1.900 lei, primarul Adrian Dobre a întocmit în luna decembrie un proiect de hotărâre care a și fost votat prin care modifica coeficienții salariilor funcționarilor publici. Numai că prin proiectul din decembrie au fost modificați toți coeficienții cu excepția celor aplicați primarului, viceprimarilor și administratorului public. De aici şi salarii diferite.

VEZI ŞI https://republikanews.ro/profesionistii-de-la-scoala-de-politie-din-campina-un-fost-elev-al-scolii-intervenit-ca-la-carte-intr-un-caz-chiar-daca-se-afla-timpul-liber/

De la 1 ianurie 2018, edilul câștigă 17.100 lei, iar viceprimarii și administratorul public 15.200 lei, brut.

VEZI ŞI https://republikanews.ro/valea-telejenului-ar-putea-deveni-la-fel-de-faimoasa-ca-pe-timpul-mocanitei/

La această sumă se adaugă și indemnizația pentru implementarea proiectelor pe fonduri europene de 25% din salariu. Un simplu calcul matematic demonstrează că Adrian Dobre câştigă aproape 12.000 lei net, notează sursa citată.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

1 COMENTARIU

  1. Am o rugaminte la jurnalistii de investigatie de la acest ziar. Sunt foarte curioasa cum de comuna Blejoi a ajuns sa se intinda asa de mult, mai avea putin si ajungea in centrul Ploiestiului. Cum, cand s-a intamplat aceasta?. Orice primar cu viziune ar fi trebuit sa stie ca un oras, mai ales capitala de judet se tot extinde. Cum va arata Ploiestiul peste 50 de ani? Deja a trecut un sfert de secol si primarii nu par sa se ocupe de cum se va extinde orasul in viitor. Banuiesc ca niste terenuri au fost trecute la Blejoi ca sa fie cumparate ieftin de “anumite persoane”care la randul lor le-au vandut scump investitorilor straini care au construit pe ele Mall Auchan, Metro, Decathlon etc. Poate trebuia Primaria sa cumpere acele terenuri ieftine de la cei din Blejoi. Desi comuna Blejoi castiga mult din impozite de la acestia nu ii pasa de cum arata intrarea in Ploiesti dinspre Campina. Bordura aceea este sparta de ani, buruieni, miriste peste tot. E dezolant. Ah, scuzati-ma aceea este intrarea in comuna Blejoi dinspre Campina. Intrarea in Ploiesti este mai la vale , unde este un bat indicator care semnalizeaza ca se termina comuna Blejoi dar nu se stie ce localitate incepe. Consiliul Judetean ar trebui sa se implice, sa il roage pe primarul din Blejoi sa nu faca de ras orasul Ploiesti, capitala de judet si sa aiba grija de intrarea dinspre Campina, ca oricum toti cred ca intra in orasul Ploiesti, nicidecum in Blejoi.
    In alta ordine, citeam o postare care semnala ca “orasul Ploiesti a beneficiat de cateva spitale, unele dintre ele pastrand inca numele filantropilor:spitalul Schuller( numele celuilalt donator, Sfetescu, a fost inlaturat dupa razboi), spitalul Boldescu(refacut in 1893),spitalul Bunavestire (cunoscut ca vechea maternitate de catre ploiesteni)construit de catre Gheorghe Constantinescu si sotia sa,fostul spital pentru copii Predingher.” Poate ca ar fi timpul ca ploiestenii imbogatiti( numai ei stiu cum) sa faca si ei cateva acte filantropice, o scoala, o gradinita, macar o sectie de spital dar sa fie din banii lor ( care s-ar putea sa fie si ai nostri). Ma gandeam la d-l Cosma, d-l Ghita si alti ca si ei. Multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here