logo
RNTV Live

Ploieştiul are nevoie de recenzori/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Ploieştiul are nevoie de recenzori.

Pe 15 mai se incheie procesul de autorecenzare in cadrul Recensamantului Populatiei si al Locuintelor 2022. Asa se face ca pentru cei care nu au completat formularul online urmeaza o perioada in care vor fi vizitati acasa de catre un recenzor. Aproape 200 de persoane vor completa chestionarele, fapt pentru care Primaria Ploiesti urmeaza sa coopteze mai multe persoane pentru aeasta procedura.

Au demarat deja procedurile ce vizeaza organizarea si desfasurarea Recensamantului Populatiei si al Locuintelor 2022, astfel ca Primaria Ploiesti a anuntat ca este in cautare de recenzori. Totul dupa ce pe 15 mai se incheie etapa de autorecenzare.

Astfel, municipalitatea are nevoie de 14 recenzori pentru autorecenzarea asistata, 187 pentru colectarea datelor, 21 recenzori-sefi pentru monitorizarea si coordonarea colectarii datelor, dar si de un coordonator pentru monitorizare si coordonare.

Cei interesati sa se inroleze in aceasta misiune trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani impliniti,  cel putin studii medii absolvite, sa nu aiba cazier judiciar si sa detina cunostinte de utilizare a unei tablete. 

In ceea ce priveste plata recenzorilor, aceasta se va face in functie de numarul de chestionare pentru care se asigura asistenta populatiei. 7 lei pentru „Sectiunea pentru recenzarea persoanei” si 3,5 lei pentru „Sectiunea pentru recenzarea locuintei”, inclusiv „Sectiunea pentru recenzarea spatiului colectiv de locuit. Daca distanta de deplasare este mai mare aceste sume vor creste exponential.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor