logo
RNTV Live

O hală de producție din Florești, arde de aproape 16 ore!

3457
Oana Stoica

Ieri în jurul orelor 16, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la o hală de producţie din localitatea prahoveană Floreşti, care are ca obiect de activitate colectarea şi reciclarea maselor plastice şi a deşeurilor.  3 echipaje de pompieri militari, din care 8 de stingere, unul de prim ajutor calificat şi 4 de primă intervenţie şi comandăau intervenit la fața locului.  In momentul sosirii echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 3000 mp la hala de producţie, în staţia de sortare mase plastice, cu degajare de fum, vânt puternic şi o cantitate mare de materiale combustibile, respectiv mase plastice şi deşeuri. 50 de pompieri militari au acţionat pentru lichidarea şi înlăturarea efectelor negative ale evenimentului. Nici la această oră însă incendiul nu a fost stins. Nu există însă pericol de propagare. Cel mai probabil, cauza producerii incendiului a fost un scurt circuit la un motr electric defect.

Flăcările au mistuit trei prese compact mase plastice, două motoare electrice, baloţi din mase plastice, trei mori de măcinat mase plastice, un motostivuitor, aproximativ 20 de tone produs finit şi aproximativ 5oo tone deşeuri mase plastice.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor