logo
RNTV Live

Dragoste pe gustul tău: Ploiești Shopping City premiază îndrăgostiții cu o masă delicioasă în doi la restaurantele din food court

Dragoste pe gustul tau_Ploiesti Shopping City_600x900px
Mihai Constantinescu

Între 12 – 24 februarie, Ploiești Shopping City îi premiază pe îndrăgostiți cu mese delicioase pentru două persoane.

Dragoste pe gustul tău – Sărbătorește luna iubirii cu o masă în doi în food court-ul Ploiești Shopping City

Începând cu 12 februarie, cei care fac cumpărăturile la Ploiești Shopping City vor avea parte de surprize savuroase și pline de iubire. Tot ce trebuie să facă este să descopere în centrul comercial stickerele campaniei Dragoste pe gustul tău, să scaneze codul QR și să completeze pagina dedicată cu datele personale. Pot câștiga zilnic, prin tragere la sorți, vouchere în valoare de 120 lei pentru o masă de două persoane la restaurantul preferat din food court.

Îndrăgostiții pot alege dintre restaurantele care oferă gustări delicioase, cu servire rapidă. Mesopotamia, Taco Bell, McDonald’s și KFC îi așteaptă pe clienții fideli cu meniurile cunoscute și oferte speciale. La Cucina, Pizza Hut, Mămăliguță, Sushi Han șiChopstix vin cu meniuri tradiționale din bucătăria românească, italiană sau asiatică.

Relaxare în siguranță în food court Ploiești Shopping City

Centrul comercial a implementat toate măsurile necesare pentru shopping sau relaxare în siguranță:

  • acces de maximum 6 persoane la masă;

Mai multe detalii despre campanie pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/ , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor