Un prahovean a comandat online un telefon şi a avut parte de surpriza vieţii sale. Vânzătorul a fost reţinut de poliţişti

sursă foto Noobz.ro
angajare

Un prahovean a comandat online un telefon şi a avut parte de surpriza vieţii sale. Vânzătorul a fost reţinut de poliţişti!

S-a întâmplat recent, când un bărbat din Buşteni a decis că vrea să cumpere online un telefon mobil. Numai că la primirea coletului a constatat că acesta este gol, iar banii erau daţi. Imedit a a alertat poliţia.

În cauză, a fost deschis dosar penal iar în urma cercetărilor efectuate, politiștii au identificat o persoană din județul Dolj, bănuită de comiterea faptei. În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria  Sinaia și-a însușit propunerea polițiștilor, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore. Ulterior, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia.

Vezi şi https://republikanews.ro/drumari-amendati/

Vezi şi https://republikanews.ro/nou-spital-in-ploiesti/?fbclid=IwAR2SW-UA3PrvhtAs_7zS1BIXZmxQDvKHLDNntaMtaUzFgx-WCnY3cS2Jb_A

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here