logo
RNTV Live

Ploiești Shopping City a creat în centrul comercial un colț de pădure

flori 4
Mihai Constantinescu

Pentru a atrage atenția asupra nevoii unui comportament responsabil și prietenos față de natură, Ploiești Shopping City a creat în centrul comercial un colț de pădure, cu ajutorul floriștilor de la Școala de Flori. Proiectul face parte din campania „Natura unui MULȚUMESC”, prima inițiativă de colectare selectivă și administrare a deșeurilor la sursă a unui centru comercial din Ploiești.
 
Pentru realizarea pădurii din mall, echipa de floriști, condusă de Ileana Militaru, a folosit 1000 de bulbi de primăvară (zambile, lalele, muscari, narcise albe, narcise galbene, ghiocei, primule, erica, calluna) și 200 metri pătrați de mușchi de pădure. Așadar, în următoarele luni, copaci naturali și flori proaspete vor întâmpina vizitatorii Ploiești Shopping City cu parfum de primăvară în semn de mulțumire pentru implicarea în campania de colectare selectivă a deșeurilor și atitudinea responsabilă față de mediul înconjurător.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor