logo
RNTV Live

Important lider ALDE către cei care au protestat împotriva graţierii: ” Animalelor, mi-e scârbă de voi! Fac spume când văd nazişti!”

beciu
rnews

 

Fost secretar de stat în Ministerul Energiei, IMM-urilor şi Mediului de Afaceri şi, totodată, vicepreşedinte ALDE, Cătălin Beciu a a scris pe pagina personală de facebook nişte cuvinte extrem de dure la adresa celor care au protestat împotriva legii graţierii. Acesta a catalogat ieşirea în stradă a oamenilor drept “prima manifestaţie nazistă din ultimi 70 de ani, din România”, iar pe protestatari i-a numit “cretini care vor tortura în locul privării de libertate şi lagăre de exterminare în locul închisorii”.  “Animalelor, mi-e scârba de voi. De toţi ăia care ati fost în stradă, aseară. Atât de scârba încat aş ieşi împotriva voastră, tot acolo, în stradă. Doar că vreau să fiu sigur că pot să respect Constituţia, care vă garantează dreptul la viaţă…Astăzi, nu sunt sigur. Fac spume când văd nazişti. Multe spume. Jos Kovesi, Iohannis, Mungiu Micţiunedi şi, în general, jos cretinii şi naziştii!Editez: A, ştiu că limbajul nu-i politic. Şi? Sunt om de afaceri.” a conchis Cătălin Beciu în prima sa postare de pe pagina de facebook. A revenit cu o nouă postare aseară, după ora 21.00, menţinându-şi afirmaţiile extrem de dure şi completând următoarele:” Înainte să îmi analizaţi limbajul folosit în postare la adresa manifestanţilor, vă atrag atenţia că m-au făcut mizerabil, prin scandări, la maximă audiență, pe toate televiziunile”.

sursa – hotnews.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor