logo
RNTV Live

Ploieşti: Poliţia a bătut la uşă şi un bărbat a sărit pe geam! De ce a făcut gestul

05-fotoex-55
Mihai Constantinescu

A sărit pe geam

Un bărbat a sărit de la etajul 3 când a auzit că Poliţia bate la uşă. S-a întâmplat ieri în jurul orei prânzului, într-n bloc din Ploieşti. Totul a început după ce o persoană a anunţat Poliţia că din apartamentul vecin se aud zgomote ciudate

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție pentru verificări.


În momentul în care polițiștii au ajuns la ușa apartamentului indicat de apelant, o persoană surprinsă în apartamentul încuiat pe interior a sărit voluntar de pe geamul balconului situat la etajul 3. Persoana în cauză este un bărbat de 31 de ani, iar în urma impactului a supraviețuit și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

La scurt timp, polițiștii au depistat o a doua persoană bănuită a fi implicată în comiterea faptei, față de care a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.


În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la furt calificat și complicitate la tentativă la furt calificat.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor