logo
RNTV Live

Ploieștenii condamnați să tremure de frig în apartamente. La ce temperaturi sunt obligați să doarmă?/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Ploieștenii condamnați să tremure de frig în apartamente. La ce temperaturi sunt obligați să doarmă?

Vești proaste pentru cei care locuiesc la bloc. La Ploiești se vor îndeplini, în următoarele zile, condițiile legale pentru începerea sezonului de încălzire. Temperaturile minime vor ajunge la 6 grade. Din păcate, situația livrării de apă caldă și căldură este încă incertă, așa că ploieștenii vor tremura în apartamente.

Ploieștenii condamnați să tremure de frig în apartamente. La ce temperaturi sunt obligați să doarmă?

Răcire drastică a vremii în Prahova. Începând de luni, 19 septembrie, vremea se răcește accentuat în toate regiunile, iar la Ploiești temperaturile minime vor coborî până la 6 grade, în timp ce temperatura maximă nu va mai depăși 19 grade.Potrivit legii,

“Începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban va avea loc după înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20,00-6,00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici, iar oprirea încălzirii se va face după 3 zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depășește +10º C, între orele 20,00-6,00”.

Din păcate, ploieștenii nu pot beneficia de căldură în apartamente, mai ales că nici apa caldă nu este asigurată în acest moment. Criza termoficării afectează peste 50.000 de apartamente și aproape jumătate din populația municipiului.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor