logo
RNTV Live

Ploieșteanul Amansio Paraschiv luptă la Colosseum Tournament!

afis amansio
Cristian Anghelescu

Ploieșteanul Amansio Paraschiv luptă la Colosseum Tournament!

În ultima decadă a acestei luni, mai precis pe 23 februarie 2018, începând cu ora 18:00, va avea loc în Galaţi, la Patinoarul Dunărea, “Gala Colosseum Tournament – Battle of Danubius”.

La eveniment va fi prezent și un sportiv care a adus atâta notorietate Ploieștiului în calitate de fost elev al dr. Eduarth Limboșeanu, sportiv care, ulterior, a ales să lupte în  Colosseum Tournament.

Vikingul va lupta cu italianul Yuri Gentile

Este vorba despre luptătorul ploieștean Amansio Paraschiv, alias Vikingul, cel care combate în acest circuit profesionist de kickboxing şi MMA al cărui promotor este ploieșteanul Gabriel Georgescu. Cel care a organizat și gala cu același nume pe stadionul “Ilie Oană”, în vara anului trecut. “Cel care organizează turnee şi gale atât pentru a spijini sportivii cât şi pentru a oferi spectacol” așa cum este promovat acesta de site-ul sportrevolution.

Mesajul promotorului Georgescu

Gabriel Georgescu a postat pe Facebook un mesaj către toți luptătorii care vor combate la Galați. Iată cum sună acesta:

Dragi prieteni si mai ales sportivi,

Toți sportivii care luptă în Colosseum Tournament – Battle of Danubius vor primi contractele pe mail. În aceste contracte este un articol care îi va obliga ca până în ziua galei să facă cel puțin un gest caritabil (să doneze mâncare, bani sau haine) și să aducă dovada ca l-a facut (poză sau video).

În caz contrar vor primi doar jumătate din bursă și nu vor mai lupta în alte evenimente, marca Colosseum Tournament, din anul 2018.

Trăim vremuri grele la nivel mondial! Haideți să facem măcar o faptă bună!

Această postare și inițiativă nu este pentru a aduce imagine, este doar pentru a determina și alte organizații să facă același lucru. Este dorința mea și îmi asum criticile!

Gabriel Georgescu

Promotor Colosseum Tournament

Luptătorii de la gala gălățeană

Alături de Amansio, la gala de la malul Dunării vor mai participa și alți luptători cu ștaif: campioana mondială la kick-boxing Cristiana “Mongol” Stancu, Ionuţ “Pitbull” Atodiresei, Cristi Milea, Sebastian Cozmâncă, Alex Voicu, Viorel Butnaru, Adrian Florea, Alin Pricopie, Marian Lăpușneanu, Mădălin Mogoș, Lucian Casoni, Vlad Trif și Dănuț Hurduc.

Colosseum Tournament se bazează pe luptători de renume, lucrează cu sportivi cunoscuţi, consacraţi în România dar şi cu cei care urmează să fie cunoscuţi şi, ulterior, consacraţi.

Prețul unui bilet va fi de 30 de lei.

 

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor