logo
RNTV Live

Despărțire la vârf în staff-ul Petrolului!

FOTBAL:ANIVERSARE 90 ANI FC PETROLUL PLOIESTI (1.05.2014)
Cristian Anghelescu

Despărțire la vârf în staff-ul Petrolului!

Surse din cadrul clubului Petrolul au anunțat că antrenorul echipei, Octavian Grigore, a decis să părăsească banca tehnică a “lupilor”.

El se va retrage pentru o funcție administrativă în staff-ul clubului, după ce – un an și jumatate – a fost antrenorul principal al clubului.

Conducerea echipei și sponsorul apreciază munca depusă până acum de Grigore și se bucură de dorința acestuia de a rămâne implicat în proiectul “Petrolul înapoi în liga întâi”!.

Tavi Grigore lasă echipa neînvinsă de la reînființare, calificarea pierdută în Cupa României, cu CS Mioveni, figurând în palmares ca meci egal.

Petrolul este liderul Seriei a III-a din liga a treia, cu două puncte avans față de a doua clasată, FCM Alexandria.

Cine va fi noul antrenor?

Se discută, deja, cu trei antrenori importanți, iar în pauza de iarnă vor fi aduși și jucători noi, de valoare, care să întărească lotul și să asigure promovarea succesivă până la Liga I.

Petrolul beneficiază de sprijinul grupului Veolia, implicit având stabilitate financiară de nivelul primei ligi. Sponsorul își dorește ca echipa să revină cât mai curând și în cupele europene, acest lucru fiind posibil prin câștigarea Cupei României, la anul!

Tocmai de aceea, va fi ales un antrenor de calibru și jucători de valoare capabili să asigure îndeplinirea obiectivului.

Campioni de toamnă în liga a treia, petroliștii își doresc ca toamna anului 2019 sa îi găsească printre echipele de prim eșalon. Iar lupta pentru un loc de frunte și, implicit, participarea în Cupele Europene, să le fie un crez!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor